İşte Karaman'da Yatırımların Son Durumu

İşte Karaman'da Yatırımların Son Durumu

Karaman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı. Karaman'da 179 Projeden 46 Tanesi Tamamlandı

Karaman genelinde yürütülen kamu yatırımlarının koordinasyonu ve izlenmesi amacı ile yılda dört defa yapılan 2019 Yılı Üçüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.
 
23 Temmuz 2019 Salı günü  saat 14.00' de Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Vali Yardımcısı Vekili Yıldıray Malğaç ve Mehmet Göze, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri ile koordinasyon kurulunun diğer üyeleri katıldı.
 
İl koordinasyon kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Fahri Meral, toplantının ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, koordinasyon toplantıların İl Yatırım ve Takip Sistemi (İLYAS) üzerinden yapıldığını ve yatırımcı kuruluşlar tarafından da verilerin sisteme girildiğini belirterek, kurum ve kuruluşların yatırımlarla ilgili takiplerinin bu sistem üzerinden yapıldığını ifade etti.
 
İl Yatırım ve Takip Sistemi üzerinden yapılan toplantıda; 30 Haziran 2019 tarihi itibariyle toplam 179 proje üzerinde çalışıldığı,  bu projelerden 46 projenin tamamlandığı ifade edildi. İl genelinde 103 proje üzerinde çalışmaların devam ettiği ve bu projelerin toplam tutarının 2 milyar 816 milyon 231 bin 515 Türk lirası olduğu, 2019 yılı ilk altı aylık dönemde proje toplam tutarının ise 121 milyon 534 bin 174 Türk Lirası olarak gerçekleştiği belirtildi.
 
Toplantı, yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tarafından yürütülen projelerle ilgili sunumların yapılması ile koordinasyonu gerektirecek konuların görüşülmesiyle sona erdi. 

dsc_6795.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber