İyi Parti İl Kongresine Hazırlanıyor

İyi Parti İl Kongresine Hazırlanıyor

İyi Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada partinin İlçe Teşkilatlarında hızlı bir kongre süreçi yaşandığı ve İlçe kongrelerinin hepsinin tamamlandığı belirtildi.

Kurucu İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu’’mazbatalarını alan İlçe Başkanlarının yönetim kurulu üyeleri ile birlikte vatan ve millet sevdası ile iş başı yaptıklarını söyledi.

Hatipoğlu İlçe Kongrelerini takiben 1. Olağan İl kongremizi yapmak için hazırlanıyoruz. Kurucular Kurulu Üyemiz Mersin Eski Millet Vekili Sayın Behiç Çelik beyefendinin de katılacağı çok görkemli bir kongre yapacağız inşallah’’dedi. İ

yi Partimizi umut olarak gören tüm hemşerilerimiz 3 Mart Cumartesi günü 11.00 da Yunus Emre Konferans Salonunda yapacağımız 1. Olağan İl kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Kapımız da gönlümüzde ortak kaygısı vatan bayrak ve Cumhuriyet olan yolu Atatürk’ün yolu olan herkese açıktır dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber