İYİ Parti Karaman Milletvekili Adayları Tanıtıldı

İYİ Parti Karaman Milletvekili Adayları Tanıtıldı

İYİ Parti Karaman İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday tanıtımı ve iftar programı yapıldı.

İyi Parti tarafından Karaman'da gerçekleştirilen iftar yemeğine adayların yanı sıra, teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İsmet İlmi Hatipoğlu: Biz Mevsimlik Türk Milliyetçileri Değiliz. Biz Sezonluk Vatanseverler Değiliz

Toplantıda konuşan İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu, “Duam o dur ki bu seçim kutuplaşmanın, ötekileştirmenin, itelemenin, kakalamanın olmadığı bir dönemi bize yaşatsın. Seçim sonrası ülkemize güneş olsun, bereket olsun. Bizler Karaman İYİ Parti Teşkilatları olarak önümüzdeki süreci birlikte yürüteceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak, milletvekili adaylarımızı mümkün olduğu en yüksek sayıda parlamentoda temsile göndereceğiz. Parlamentonun güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişinin güçlü bir grubunu oluşturmuş olacağız. Bizler Millet İttifakının bu başarısından Cumhurbaşkanı çıkararak ülkemizi huzura, mutluluğa kavuşturacağız. Bizler milletvekillerini seçtiğimizde onları Ankara’ya gönderiyoruz. Ancak seçimi kazanan da, seçimin sonrasında kazanmaya devam ettiren ve üstüne koyan teşkilatlarımızdır. Bu teşkilatlarımızda bu heyecan olduğu müddetçe işte buradaki adaylarımızı parlamentoya birlikte göndermenin mutluluğunu yaşayacağız. Biz mevsimlik Türk milliyetçileri değiliz. Biz sezonluk vatanseverler değiliz. Ömrümüz, hayatımız, bugünlerin geleceğine, bu vatanın bütünlüğüne adanmıştır. Biz katile katil deriz, teröriste terörist deriz” dedi.

Hatipoğlu’nun konuşmasının ardından sırasıyla Milletvekili adayları söz alarak kendilerini tanıttılar.

İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili adayı Fadime Harmanizi, kısa özgeçmişini anlatarak başladığı konuşmasının devamında, “Yetiştirilme düsturum insanlık için önce insan olmak gerektir. Her şeyden önce iyi bir insan olmak gerek. Kırmadan, bükmeden ayırmadan, zulmetmeden sevgi ve şefkatle yaklaşmak insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamak ve yaşatmaktır. Çıkmış olduğum bu yolda bireysel önceliğim karakter ve kişiliğimi korumak temiz bir siyaset için dürüst olmaktır. Siyaset vatana ve vatandaşa hizmet etmek demektir. Mevkiler, koltuklar, sıfatlar, etiketler hepsi gelip geçicidir. İnsanoğlu sadece etten ve kemikten mi ibarettir. Bizler duygularımız, düşüncelerimiz, doğrularımız, yanlışlarımız ve hatalarımızla varız. Önce insanız diyerek çıktığımız bu yolda oğluma, eşime, aileme ve sizlere mahçup etmesin” dedi.

İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Dr. Zihni Kocaerkek de, kendini tanıtarak, verilen desteklerden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Atila Zorlu: "Beni En Çok Eleştiren Gazeteciye Ödül Vereceğim"

Son olarak söz alan İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Atila Zorlu ise, “Bugün 11 Nisan 2023. Karaman’da İYİ Parti en yüksek oyu alacak. Buna inanın. Bu sözü bugün buraya yazıyorum.  Bunun A partisi, B partisi olmayacağını o zaman göreceksiniz. İYİ Parti en yüksek oyu alacak Karaman’da. Önümüzde 1 ay gibi bir seçim süreci var. Karaman’ın 158 köyü var. Gittiğimiz oldu. Gideceklerimiz var. Açık ve net olarak söylüyorum. Gazeteci arkadaşlarımdan yapıcı eleştirileri en çok olan hangisiyse milletvekilliği seçimi sona erdiği gün bizi en çok eleştiren arkadaşımıza bir ödül vereceğiz.  Tek ricamız var. Belgeli bilgili olsun. Kayıtsız şartsız destekleyin istemiyoruz. Yapıcı ,belgeli ,ispatlı olmak şartıyla eleştiriler bizi daha güçlü yapacaktır. Beni destekleyin, övün demiyorum. Ben bunu kendimden ziyade partimin milletvekili adayı olarak söylüyorum. Arkadaşlar 4 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Müfettişler geldiğinde memnun oldum. Çünkü soğan yemediysen ağzın kokmaz benim mantığım budur. Yanlış giden birşey varsa gelirler gösterirler. O yüzden sizden ricam beni eleştirin ama yapıcı olun. Ben Karamanlı olmanın bi üst kimlik olduğuna inanıyorum. 14 Mayıs inşallah demokrasi zaferinin ilan edileceği gün olacaktır” diye konuştu.

Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

whatsapp-image-2023-04-11-at-20-07-56-1.jpeg

whatsapp-image-2023-04-11-at-20-07-56.jpeg

whatsapp-image-2023-04-11-at-20-07-55.jpeg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber