İYİ Parti Karaman Teşkilatlarında Seçim Heyecanı

İYİ Parti Karaman Teşkilatlarında Seçim Heyecanı

İYİ Parti Karaman Merkez İlçe Kongresi 26 Kasımda Yapılacak

İYİ Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Demirayak tarafından yapılan açıklamada;

“Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ve Genel Merkezimizin kararlarıyla; tüm teşkilatlarımızda 3 Ekim 2022’de kongre süreci başlamış olup, bu süreç tüm hızıyla devam etmektedir. İlimize bağlı ilçelerimizde ki kongre süreçleri sona ermiştir. Karaman Merkez İlçe Kongremiz ise 26 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecektir.
Kurulduğu günden bu tarafa ülkemizde siyasete yeni bir bakış açısı getiren, yeni bir soluk getiren, milletimize umut olan, her türlü engelleme ve iftiralara karşı da dimdik ayakta duran; Genel Bakanımız sn. Meral Akşener ve teşkilatlarımız, bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın, Türk Milleti her türlü badireden kurtulmasını iyi bilmekte ve kime ne zaman ne kadar yetki vereceğinin de gayet bilincindedir. O yüzdendir ki: Türk Milletinin aklıyla alay etmeye kimsenin ne hakkı ne de haddi vardır! Ekonomik krizin, hukuksuzlukların, yolsuzlukların, liyâkatsızlıkların, işsizliğin, kutuplaşmanın, ötekileştirmenin asıl sorumlusunun kim olduğunun Türk Milleti farkındadır… Ayrıca unutulmamalıdır ki: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde her türlü ve sınırsız yetki kendilerine yine bu aziz Türk Millet tarafından verilmiştir fakat bahaneler dışında da bir karşılık alamamıştır…

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemine çok acil ihtiyaç olan bu dönemde bizlerde ilk seçimlerde iktidara gelmek için Karaman’da çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz ve bu hedef doğrultusunda kongremizi gerçekleştireceğiz. Değerli Karamanlı hemşerilerimize selam ve saygılarımızı sunuyor; 26 Kasım da yapılacak kongremize davet ediyoruz.

İYİ Parti Karaman Merkez İlçe Kongremiz 26 Kasım 2022 Cumartesi Günü saat: 13.00’da Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.” Denildi.
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber