İZDES Çalışma Heyetinden Vali Fahri Meral'e Ziyaret

İZDES Çalışma Heyetinden Vali Fahri Meral'e Ziyaret

Vali Fahri Meral, İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) çalışmaları kapsamında ilimizde bulunan İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı İZDES Çalışma Heyetini makamında kabul etti.

 22 Kasım 2017 Çarşamba günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette; Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı Ahmet Dilsiz, İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES)’in çalışmaları hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.
 
İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında ilimizde bulunan İZDES Çalışma Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, İçişleri Bakanlığına bağlı taşra teşkilatlarının insan odaklı ve vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla hareket ederek daha verimli, etkin ve kaliteli hizmet verebilmesi için yapılan bu çalışmanın yerinde ve önemli olduğunu belirterek bu çalışmayla birlikte iş ve işlemlerde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacağına olan inancını belirtti.
 
İZDES projesi ile İçişleri Bakanlığına bağlı merkez birimleri ve bağlı kuruluşlar ile taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının, yürüttükleri faaliyetlerin, karşılaştıkları sorunların ve iyi uygulama örneklerinin yerinde görülmesi, raporlanması ve merkez teşkilatıyla bağlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber