Jandarma Ekiplerince ’Türkiye Duman Uygulaması’ Yapıldı

Jandarma Ekiplerince ’Türkiye Duman Uygulaması’ Yapıldı

Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan "Türkiye Duman Uygulaması" çerçevesinde bin 59 şahıs sorgulanırken, 102 iş yerinde kontrol yapıldı.

Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan "Türkiye Duman Uygulaması" çerçevesinde bin 59 şahıs sorgulanırken, 102 iş yerinde kontrol yapıldı 3 bin 960 adet tütün doldurulmuş makaron ile 300 gram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre İl jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma bölgesi mülki sınırları içerisinde Türkiye Duman Uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama çerçevesinde 48 ekibin katılımıyla adli ve mülki makamlara koordineli olarak, tekel bayi, içkili yer, bakkal, büfe ve benzeri toplam 102 iş yerinde kontroller yapılırken, 1059 şahıs kontrol edildi. Yapılan kontrollerde bir işletmede 3 bin 960 adet tütün doldurulmuş makaron ile 300 gram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi.

İşletme hakkında "Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:Eskişehir Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber