Jandarma, Hırsızları Niğde Ve Karapınar'da Yakaladı

Jandarma, Hırsızları Niğde Ve Karapınar'da Yakaladı

Karaman'da değişik tarihlerde tarlaları sulamak için kullanılan damlama sulama sistemlerini çalan hırsızlardan iki tanesi jandarma'nın takibi sonucu Niğde ve Karapınar'da yakalandı.

Kimliği tespit edilen diğer hırsız için ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

Karaman merkeze bağlı Çoğlu, Göztepe ve Akçaşehir beldelerinden çeşitli tarihlerde art arda gelen hırsızlık ihbarları üzerine Jandarma timleri harekete geçti. 

Çiftçilerin tarlaları sulamak amacı ile tarlalarında bıraktıkları sulama sistemlerinin çalındığını  bildirmesi üzerine jandarma timleri çalınan sulama sistemlerinin peşine düştü. 

Jandarma'nın takibi sonucu çalınan sulama sistemlerinin bir kısmı Niğde'de bir kısmının ise Karapınar'da satıldığı tespit edildi. Bu bölgelerde yoğunlaşan jadarma ekipleri sulama sistemini çalanların kimliklerinin M.K, S.Ü ve E.A olduklarını tespit etti. Yapılan operasyon ile M.K ve S.Ü gözaltına alınırken, ekipler E.A'yı yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber