Jandarma İçin Sözleşmeli Uzman Erbaş Başvuruları Başladı

Jandarma İçin Sözleşmeli Uzman Erbaş Başvuruları Başladı

Başvurularda askerlik terhis tarihi dikkate alınıyor!

Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli Uzman Erbaş ihtiyacını karşılamak maksadıyla Jandarma Komando ve Jandarma Emniyet ve Asayiş birliklerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Uzman Erbaş statüsünde personel alınacaktır.
 
Terhis tarihi üzerinden üç yıldan fazla geçmemiş olanlar, Sözleşmeli Uzman Erbaş Başvuru Kılavuzunda belirtilen şartları taşıyan istekli adaylar, 25 Kasım 2016 tarihinden itibaren sadece www.jandarma.tsk.tr internet adresinden başvurularını yapabilecektir.
 
Adaylarda aranacak koşullar ve başvuru esasları ile ilgili bilgiler 25 Kasım 2016 tarihinden itibaren www.jandarma.tsk.tr internet adresinde “Jandarma Genel Komutanlığı 2016/3 Yılı Sözleşmeli Uzman Erbaş Başvuru Kılavuzu” adı altında yayımlanacak ve aynı gün başlayacak, 09 Aralık 2016 Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber