Jandarma Teşkilatı Kuruluşunun 180’inci Yılını Kutluyor

Jandarma Teşkilatı Kuruluşunun 180’inci Yılını Kutluyor

Karaman Valisi Fahri Meral, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 180’inci Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Meral yayınladığı kutlama mesajında; “ Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 180’ inci kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.
 
Devletimizin en köklü, en deneyimli kuruluşları arasında yer alan Jandarma Teşkilatımız, ülkemizin güvenliği, aşayişin sağlanması için sorumluluk alanındaki engin tecrübe ve birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir.
 
Üstlendiği önemli sorumluluğun bilinciyle eğitimli personeli, donanımı, disiplini ve vatan sevgisiyle hukukun üstünlüğünden taviz vermeden, yurdumuzun ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak, huzur ve güvenliği sağlayan Jandarma Teşkilatımız, bu vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile Aziz Türk Milleti’nin gurur kaynağı olmuştur.
 
Mukaddes vatan toprakları uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır.
Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyorum.  
 
Bu düşüncelerle Jandarma Teşkilatının 180’ inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anarken,  Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber