Jandarma Teşkilatı Türk Vatanında 180.Yılını Kutluyor

Jandarma Teşkilatı Türk Vatanında 180.Yılını Kutluyor

Karaman'da Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 180’ inci yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Karaman Valisi Fahri Meral, etkinlikler çerçevesinde İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve beraberindekileri makamında kabul etti. 14 Haziran 2019 Cuma günü Valilik Makamında gerçekleşen kabul nedeniyle il jandarma komutanı Şahin, Vali Meral’e teşekkür ederek düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
 
Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle il jandarma komutanı Şahin’i tebrik eden Vali Meral, “Devletimizin en köklü, en deneyimli kuruluşları arasında yer alan Jandarma Teşkilatımız, ülkemizin güvenliği, asayişin sağlanması için sorumluluk alanındaki engin tecrübe ve birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir” dedi.
 
Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 180’ inci yıldönümü çerçevesinde düzenlenen kutlamalar daha sonra Cumhuriyet Parkında devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, jandarma teşkilatının tarihçesinin anlatıldığı konuşma ile devam ederken programın devamında İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. 
 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program, jandarma konulu şiirin okunması ve il jandarma komutanlığı tarafından açılan stantların gezilmesiyle sona erdi.
 
14 Haziran 2019 Cuma günü Cumhuriyet Parkında düzenlenen programa; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ercan Çalışkan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, kurum müdürleri, askeri erkân ve vatandaşlar katıldı.

Karaman'da Jandarma Teşkilatı 180.Yılı Kutlamaları

Karaman'da Jandarma Teşkilatı 180.Yılı Kutlamaları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber