Jandarmadan Kurtulmak İçin Uyuşturucu Dolu Poşeti Araçtan Attılar

Jandarmadan Kurtulmak İçin Uyuşturucu Dolu Poşeti Araçtan Attılar

Konya'nın Karapınar ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslar araçla seyir halindeyken, polisi görünce içi uyuşturucu dolu poşeti araçtan dışarı fırlattı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslar araçla seyir halindeyken, polisi görünce içi uyuşturucu dolu poşeti araçtan dışarı fırlattı. Polis ekipleri tarafından poşet bulunurken, araçta bulunan 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar'da uyuşturucu ticareti yapan şahıslar jandarma ekipleri tarafından takibe alındı. Bir süre sonra araç içerisindeki şahıslar, polisi fark etmeleri üzerine uyuşturucu dolu poşeti boş araziye attı. Araç jandarma ekipleri tarafından kontrollü olarak durduruldu. Araç içerisinde bulunan H.Ş., A.K., N.K. ve H.U.A. gözaltına alınırken, şüphelilerin attığı 42 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi dolu poşet de bulunarak el konuldu. Gözaltına alınan 4 şüphelinin karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber