Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Karaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından kenevir operasyonu düzenlendi.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, KOM ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kenevir operasyonu düzenlendi.

Yürütülen operasyon neticesinde; Burunoba Köyü Çakır mevkiinde N. D isimli şahsın evinde, bahçesinde ve evinin yaklaşık 500 metre ilerisindeki meralık arazide yürütülen aramada; saksılara ekilerek yetiştirilmiş 225 kök kenevir bitkisi ile 1 adet ses ve gaz fişeği atabilen silahtan (kurusıkı tabancanın namlusunun açılması suretiyle 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna tabi silaha dönüştürülmüş) ateşli silaha dönüştürülmüş  9 mm tabanca, tabancaya ait 46 adet fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeğe ait, 50 adet 12 cal fişek, tabancaya ait 1 adet şarjör ele geçirildi.

N.D isimli şahıs Jandarma tarafından gözaltına alındı.
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber