Jandarmadan Yılbaşı Öncesi Sahte Alkol Operasyonu

Jandarmadan Yılbaşı Öncesi Sahte Alkol Operasyonu

Aksaray'da yılbaşı öncesi sahte alkol ile yaşanan ölümlerin önüne geçilmesi amacıyla yapılan çalışmalar sonucu bir ikamete operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, çeşitli markalarda toplam 55 litre kaçak alkol ele geçirdi.

3 adette ruhsatsız tüfeğin ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşan yılbaşı öncesi çalışma ve denetimlerini artıran Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri özellikle son günlerde ülke genelinde yaşanan sahte alkol ile ölümlerin önüne geçilebilmesi için kolları sıvadı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent genelinde sahte alkol üretiminin peşine düştü. Yapılan istihbari çalışmalarda bir şahsın kent merkezinde yılbaşı öncesi sahte alkol üretimi ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan ekipler kimliği ve adresi belirlenen Fatih M. (42) isimli şahsı ikametiyle birlikte takibe aldı. Bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgular üzerine operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri şafak vakti şansın evine baskın yaptı. Gerçekleştirilen operasyonda Fatih M.'ye ait evde yapılan aramalarda çeşitli markalarda toplam 55 litre sahte alkol ile 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Tüfekler ile sahte alkollere el konulurken Fatih M. gözaltına alındı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber