Jandarma’nın Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Jandarma’nın Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Eskişehir'de Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda 3 şüpheli yakalanırken, 4 gram metamfetamin, 49,5 gram CHB...

Eskişehir'de Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda 3 şüpheli yakalanırken, 4 gram metamfetamin, 49,5 gram CHB sıvı uyarıcı madde, 1 adet sentetik hap ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Eskişehir'de belirli tarihler arasında uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma yapıldı. Edinilen bilgilere göre çalışmalarda; Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan 3 olayda; 3 şüpheliye işlem yapıldı. 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yapılan çalışmalarda şüphelilerden; 4 gram metamfetamin, 49,5 gram CHB sıvı uyarıcı madde, 1 adet renkli reçeteye tabi sentetik hap ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber