Judo'da Zirvenin Sahibi Enes Uysal

Judo'da Zirvenin Sahibi Enes Uysal

Ordu’da 62 ilden 815 sporcunun katıldığı Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası başladı. Karaman’ın da yer aldığı şampiyonada 55 kiloda mücadele eden Enes Uysal Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Altınordu ilçesindeki Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda başlayan şampiyonada 482’i erkek toplamda 815 sporcu mücadele ediyor. Dört gün sürecek şampiyonaya milli takım judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan Çakmak nezaretinde 13 sporcuyla katılan Karaman ekibi, 55 kiloda Enes Uysal ile Türkiye Şampiyonluğuna uzanan ekip oldu. Yine 48 kiloda Karaman adına mücadele eden Ezgi Karademir ise Türkiye 7’incisi olarak milli takım kampına gitmeye hak kazanan sporcular arasında yer aldı.

Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği performansla 55 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Enes Uysal’ı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, milli sporcunun elde ettiği sonuçtan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarısının devamını diledi.

Kısacık, tebrik mesajında ise şu ifadelere yer verdi:

“Altınordu ilçesinde devam eden Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda milli sporcularımız güzel dereceler elde etmeye devam ediyor. Şampiyonada 55 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Enes Uysal ve 48 kiloda Türkiye 7’incisi sporcumuz Ezgi Karademir’i kutluyorum. Şampiyonada mücadele edecek diğer sporcularımıza da başarılar diliyorum."

Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası 29 Ocak Pazar günü yapılacak maçlarla sona erecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber