Kadın Çiftçilere Plaket Takdim Edildi

Kadın Çiftçilere Plaket Takdim Edildi

Erdemli Ziraat Odası tarafından yapılan eğitim faaliyetlerinde etkin rol alan kadın çiftçilere plaket takdim edildi.

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü" etkinlikleri kapsamında Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, oda meclis başkanı Aşkın Şahin ve odanın meclis üyeleri kadın çiftçilerle bir araya geldi.

Başkan Şahin, kadın çiftçilerin oda faaliyetlerinde etkin rol almalarından memnuniyet duyduklarını belirtti. Şahin, 16 bin üyemiz var.

Bu üyelerimiz içinde eğitim faaliyetlerimizde etkin bir şekilde rol alan kadın çiftçilerimiz bulunuyor. Bu son derece memnuniyet verici.

Kadınlarımızın ekonomik alanda, sosyal alanda daha etkin yer alması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Tüm kadın çiftçilerimizin Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü şimdiden tebrik ediyorum.

Kadınların üretime bereket kattığını ifade eden Erdemli Ziraat Odası Meclis Başkanı Aşkın Şahin ise kadın çiftçilerin emeğinin görmezden gelinemeyeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından kadın çiftçilere teşekkür plaketi takdim edildi.

Kadın Çiftçilere Plaket Takdim Edildi

Kadın Çiftçilere Plaket Takdim Edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber