Kafe Meram, Kahve Ve Çikolata Festivali'nde İlgi Gördü

Kafe Meram, Kahve Ve Çikolata Festivali'nde İlgi Gördü

Meram Belediyesi bünyesinde 9 farklı noktada faaliyet gösteren Kafe Meram, Konya'da ilk defa düzenlenen Kahve Çikolata Festivali'nde yoğun ilgi gördü.

Konya'da Meram Belediyesi bünyesinde 9 farklı noktada faaliyet gösteren Kafe Meram, Konya'da ilk defa düzenlenen Kahve Çikolata Festivali'nde yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Selçuklu Kongre Merkezi'nde açılan Konya Kahve Çikolata Festivali'nde, Kafe Meram standının da yer aldığı belirtildi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın Konya Kahve Çikolata Festivali'ndeki stantları gezdiği, vatandaşlarla bir süre sohbet ettiği kaydedildi.

Açıklamada, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un şu görüşlerine yer verildi:

"Meram'da yeni inşa edilenlerin yanı sıra eskimeye yüz tutan, yıpranmış alanlarımızı da revize ederek Kafe Meram olarak yeniden hizmete açtık. Şu ana kadar 9 şube ile tesislerimiz hizmet veriyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizin hizmetine sunduğumuz Kafe Meramlar, çok şükür hemşerilerimizden büyük teveccüh gördü. Konya Kahve Çikolata Festivali'nde de arkadaşlarımız Meram Belediyemizin iştiraki olan kafelerimizin tanıtımını gerçekleştiriyor. Bir taraftan da lezzetli ürünlerini buraya gelen hemşerilerimize sunuyorlar. Hijyenik tesislerimizde uygun fiyatla kaliteli ürünleri denemek için tüm hemşerilerimizi Kafe Meramlara bekliyorum."

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber