Kaledibi Konakları İle Karaman’da Yeni Bir Site Projesi

Kaledibi Konakları İle Karaman’da Yeni Bir Site Projesi

Kaledibi Konakları projesi, arsa sahipleri ile müteahhit firma tarafından organize edilen bir hasılat paylaşımı modeli ile hayata geçirildi.

Projeye konu arsanın sahipleri, önceki yıllarda bu arsa üzerinde elma bahçeleri olan, bölgenin tanınmış ve sevilen bir bireyi olan rahmetli Mustafa Çavuşun nesli Eryılmaz Ailesi.

Projenin müteahhitliğini ise Ankara adresli Genel Cerrah Operatör Dr. Mevlüt Topbaş ve oğlu Selçuk Semih Topbaş’a ait olan ANKON A.Ş. İle Konya adresli Ulusoy ailesine ait olan KONPROJE A.Ş.’nin ortak girişim grubu üstlenmekte.

Haftasonunda Kaledibi konutarı 4 adet örnek dairesinin yemekli davet ile Karamanlılara tanıttı.

basliksiz-1-276.jpg

Çift asansör, çift merdiven ile çıkılan katlarda ikişer daire bulunmakta. Örnek daire olarak teşhir edilen 4 daireden ikisi Karaman’da mobilya sektörünün değerli firmalarından Türkmenler Mobilya tarafından döşenmiş şekilde ziyaretçilerini bekliyor.

Firma yetkilileri daire satışlarına başlanıldığını ve görmek için tüm Karaman halkını konaklara beklediklerini söylediler.

7 Blok 180 Daire ve 29 Mağazadan oluşan site Kazalpa meydanından Jandarma kavşağına giden yol üzerinde. Satış Ofisi ise Alişahane Mah. Turgut Özal Cad. No:38B Eski Hastane civarında.

 

Kaledibi Konakları İle Karaman’da Yeni Bir Site Projesi

Kaledibi Konakları İle Karaman’da Yeni Bir Site Projesi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber