Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan Çevreyolu Açıklaması

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan Çevreyolu Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Karaman’a gelen Bakan Elvan Çevre yolu konusunda açıklama yaptı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan İle Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Karaman ziyaretleri sırasında Karaman Belediyesi ziyaretleri sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladılar.

Karaman Habercisi, Çevreyolu çalışmalarında 1.etap olarak adlandırılan Mut yolu ile Ereğli yolu arasındaki çalışmaların uzun süredir aksadığı bu konuda neler yapılacağını sordu.

Soruya ilk olarak Bakan Eroğlu cevap vererek, özellikle Lütfi Elvan’ın ulaştırma bakanı olmasının ardından bu bölgeye çalışmaların ve yatırımların arttığını bu yolda aksayan şeyler varsa mutlaka bitirileceğini ifade etti.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ise bu yolun ihalesini alan firmanın sonrasında sorunları çıktığı için çalışmaları tamamlayamadığını, bu yolun ise öyle ya da böyle 2018 sonuna kadar bitirileceğini ifade etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber