Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Bakan Elvan yayınladığı kutlama mesajında; “ Milletçe mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılını gururla, sevinçle idrak ediyoruz.
 
Tarihin hiçbir döneminde istiklalinden, milli bütünlüğünden, devletinden vazgeçmeyen milletimiz; günden günde güçlenerek, ülkesini kalkındırarak, yeryüzünde mazlum ve mağdurların vicdanı olarak kutlu yürüyüşüne devam edecektir.
 
"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz" diyerek Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkma görevini milletimize veren Büyük Atatürk'ün bu emaneti dünya var oldukça yaşayacak, devletimiz ebet müddet bu topraklarda milletimize hizmet edecektir.
 
İçte ve dışta devletimizin, milletimizin, vatanımızın birliğine, bütünlüğüne, bekasına kast etmeye kalkanlara hiçbir şekilde müsaade edilmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.
 
Bunun en son göstergesi 15 Temmuz olmuş, milletimiz adeta destan yazarak kendi istiklaline ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmıştır.
 
Herkes bilsin ki, bu topraklar milletimizin vatan yaptığı topraklardır. Cumhuriyet milletimizin kurduğu cumhuriyettir. Bu vatana ve bu devlete en zor zamanında sahip çıkan Türk Milleti 29 Ekim Ruhunu kıyamete kadar yaşayacak ve yaşatacaktır.
 
Milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor,  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Harbini kazanarak Cumhuriyetimizi kuran büyüklerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle anıyorum” dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber