Kamuda Açık Kapılar

Kamuda Açık Kapılar

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Açık Kapı uygulaması ilimizde başlıyor.

Valiliklere yapılan başvurulara ilişkin iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasını temin etmek, sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyetini arttırmak için İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Açık Kapı uygulaması ilimizde başlıyor.
 
İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 81 ilde uygulamaya konulan Açık Kapı Projesi uygulaması kapsamında, ilimizde görevlendirilen beş personel tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştiriliyor.
 
Açık Kapı uygulaması kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında görevli personel tarafından kurum yetkililerine projeye ilişkin olarak kapsamlı bilgiler veriliyor.
 
Projenin daha iyi ve daha doğru anlaşılması, uygulamada ortaya çıkabilecek sorunların ortadan kaldırılarak sunulan hizmetlerde iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasını temin ederek, vatandaş memnuniyetini arttıracak çalışma ve uygulamalar konusunda gerçekleştirilen bilgilendirme ziyaretleri çerçevesinde, görevli personel tarafından gün içerisinde Karaman Belediye Başkanlığı, Medaş İşletme Müdürlüğü, İş Kur İl Müdürlüğü ve Müftülük ziyaret edilerek bilgilendirme yapıldı.
 
Bilgilendirme ziyaretleri, görevli personel tarafından bir hafta boyunca diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla devam edecek.

3-021.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber