Kan Donduran Cinayeti Karaman Otogarında İtiraf Etti

Kan Donduran Cinayeti Karaman Otogarında İtiraf Etti

Konya'da ağabeyini öldürüp tuvalete gömdüğünü iddia ederek polise teslim oldu. 

Karaman'da yaşadığı öğrenilen Mustafa P.(26), Karaman otogarındaki polis noktasına giderek ağabeyi Duran P.’i (33) öldürdüğünü ve Konya'nın Karapınar ilçesindeki evinin tuvaletine gömdüğünü söyledi. Bunun üzerine polis ekiplerince jandarmaya bilgi verildi. Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İslik Mahallesi'nde Duran P.'ye ait evde cesedi buldu. 

Mustafa P. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, jandarma ekiplerine teslim edildi. Duran P.’nin cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Vicdan Azabına Dayanamamış

Abisi Duran P. İle İslikte yayla evinde tartıştığı ve aralarında kavgaya tutuştuklarını ifade ettiği öğrenilen Mustafa P. Abisinin kendisine demir ile saldırdığını, ona karşılık vermek için eline geçen bir bıçak ile hamle yaptığını söylediği öğrenildi. Kavga sırasında abisinin elinden yaralandığı daha sonrada boğaz gölgesine defalarca bıçak darbesi alarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Abisinin cansız bedeni ile ne yapacağını bilemeyen Mustafa P.’nin cesetle bir müddet kaldıktan sonra bahçede bulunan tuvaletin yanına gömdüğü sonra Karaman’a geldiği ve vicdan azabına dayanamayarak polise itiraf ettiği öğrenildi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber