Kanser Hastalarına Destek İçin Saçlarını Kazıttılar

Kanser Hastalarına Destek İçin Saçlarını Kazıttılar

Antalya Kan Bankası Grubu Başkanı Emin Balin ile 50 gönüllü, kan ve trombosit bağışı çağrısında bulundu

Antalya'da 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaklaşık 50 kişi, kanser tedavisi gören çocuklara destek olmak, kan bağışı çağrısında bulunmak için saçlarını kazıttı.

Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ve hobi tutkunlarını bir araya getiren "HobiFest 2021" kapsamında Antalya Kan Bankası Grubu, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde program gerçekleştirdi.

Grup Başkanı Emin Balin, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) kanser hastalarının ihtiyacı olan kan ve trombosit bağışını olumsuz etkilediğini söyledi.

Hastanelerde hayatın tatil, yılbaşı olmadan devam ettiğini, sürekli kan ve trombosit ihtiyacı olduğunu dile getiren Balin, vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Etkinlikte, ilk olarak Emin Balin'in saçlarını 9 yaşındaki lenf kanseri tedavisi gören Samet Cazgır kesti. Programda, yaklaşık 50 kişi saçlarını kazıttı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de konuşma yaparak destek verdi.

Kanser Hastalarına Destek İçin Saçlarını Kazıttılar

Kanser Hastalarına Destek İçin Saçlarını Kazıttılar

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber