Kapı Kapı Gezip Yeni Ekonomiyi Anlatıyorlar

Kapı Kapı Gezip Yeni Ekonomiyi Anlatıyorlar

Ak Parti Karaman İl Başkanlığının Vatandaş Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan "gönül ziyaretleri"ni kentin farklı bölgelerinde sürdürüyor.

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, yaptığı yazılı açıklamada, teşkilat mensuplarının sahada çalışmaya, vatandaşla bir araya gelmeye devam ettiğini belirtti.

Güçlerinin ve çalışma azimlerinin kaynağı olan vatandaşlarla bir araya gelmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:

"Bu hafta sonu, Elmaşehir Mahallesi'nde ikamet eden neredeyse bütün vatandaşlarımızı evlerinde tek tek ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Ülkemiz büyük bir sınavdan geçerken, hemşerilerimiz AK Parti'nin bu sınavdan yine alnının akıyla geçeceğinden emin. Türkiye'ye ekonomik ve psikolojik saldırı düzenleyenler Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşunu bir an olsun bozamadı. Cumhurbaşkanımızın imzası ile temel gıda ürünlerindeki KDV yüzde 8'den yüzde 1'e düşürüldü. Bugün yaptığımız tüm hanelerde bunun yansımalarını aldık. Vatandaşlarımız bizlere, bizler de vatandaşlarımıza güveniyoruz."

Kapı Kapı Gezip Yeni Ekonomiyi Anlatıyorlar

Kapı Kapı Gezip Yeni Ekonomiyi Anlatıyorlar

Kapı Kapı Gezip Yeni Ekonomiyi Anlatıyorlar

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber