Kaputa Oturup Öndeki Otomobili İttiler

Kaputa Oturup Öndeki Otomobili İttiler

Şahısların ayaklarıyla iterek Sanayi Sitesi istikametine doğru götürdüğü otomobili gören vatandaşlar bu anları cep telefonuyla kaydetti.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir otomobilin kaputuna oturan 2 kişinin, yakıtı bittiği ya da arızalandığı düşünülen otomobili ayaklarıyla ittiği anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Beyşehir ilçe merkezinde, Şehit İbrahim Bey Caddesi üzerinde şehir mezarlığı önünde Tofaş marka otomobilin kaputuna oturan 2 şahsın, ayaklarıyla yakıtı bittiği ya da arızalandığı düşünülen Tofaş marka otomobili ittiği anlar çevrede vatandaşların ilgisini çekti. Şahısların ayaklarıyla iterek Sanayi Sitesi istikametine doğru götürdüğü otomobili gören vatandaşlar bu anları cep telefonuyla kaydetti.

Kaputa Oturup Öndeki Otomobili İttiler

Kaputa Oturup Öndeki Otomobili İttiler

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber