Kar, Dağ, Macera, Spor Hepsi Bir Arada

Kar, Dağ, Macera, Spor Hepsi Bir Arada

Pozantı Karınca Dağı Yaylasında Bir Kardof Neferi

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) Yönetim kurulu Üyesi Yaşar İncedal 7 Ocak Pazar günü Ereğli Dağcılık Kulübü'nün (ERDAK) düzenlediği doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı.

KARDOF Yönetim kurulu Üyesi Yaşar İncedal yaptığı açıklamada: "ERDAK'ın  düzenlediği doğa yürüyüşü boyunca Pozantı'nın en güzel köşelerinden Karınca Dağı Yaylası'nda doğasever dostlarla birlikte kış mevsiminin en güzel karelerini izleme fırsatı bulduk. 2250 metre çıkıştaki 10 cm kar zirveye çıktığımızda 125 cm oldu. Etkinlik başlangıç ve dönüş toplamda 18 km mesafe katedildi.  Yürürken dizimize kadar gelen kar, bata çıka yürümemize sebep oldu. Karlı zemin muhalefetine rağmen saat 09.00'da tırmanış başladı ve bitiş gerçekleştiğinde saatler 17.00'yi gösteriyordu. Etkinliği düzenleyen ERDAK yönetimine ve muhteşem manzara eşliğinde doğayı adım adım hisseden doğa sever dostlara teşekkür ederim." dedi.

kard2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber