Karacaören - Eğilmez Köyü Yol Çalışması Tamamlandı

Karacaören - Eğilmez Köyü Yol Çalışması Tamamlandı

Karaman Valisi Fahri Meral, yol yapım çalışmaları tamamlanan Karacaören - Eğilmez köyü yolundaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karaman'da 09 Temmuz 2019 Salı günü gerçekleştirilen yol incelemeleri sırasında Vali Fahri Meral, İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlanan 8,5 km’lik 1. kat sathi asfalt kaplama yolda ve aynı yol üzerinde bulunan köprüde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.
 
Vali Fahri Meral’in Karacaören - Eğilmez köyü yol incelemelerine İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yangöz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez ile Yol ve Ulaşım Müdürü Hüseyin Alpaslan eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber