Karadağ Anadolu Lisesi'nden Kan Bağışı Kampanyası

Karadağ Anadolu Lisesi'nden Kan Bağışı Kampanyası

Karadağ Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmen'i Osman Demirci kan bağışı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Osman Demirci yaptığı açıklamada;

“Türk Kızılay’ı ile ortak yürüttüğümüz çalışmada Karadağ Anadolu Lisesi olarak ülkemiz için kan bağışı kampanyası başlattık.

Bu kampanya ile öğrencilerimiz, velilerimiz ve çalışanlarımızın da katılımıyla 04.05.2017 tarihinde Belediye Polikliniğinde kan bağışında bulunduk. Kan bağışı sırasında öğrencilerimiz aldıkları eğitim çerçevesinde halkımızı kan bağışı için bilinçlendirme ve kan bağışına davet çalışması yapmıştır.

Karadağ Anadolu Lisesi ailesi olarak birçok sosyal sorumluluk projesine katılıyoruz. Ancak başta Kızılay ile ortak gerçekleştirdiğimiz kan bağışı olmak üzere diğer çalışmalarımızı da proje olarak tanımlamıyoruz. Bu çalışmaların birer toplumsal görev olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden de öğrencilerimiz ve aileleri ile iletişimde olarak kan bağışına yılın belli dönemlerinde devam edeceğiz.

Gittikçe kirlenen dünyada temiz kalmak ve ülkemiz için bir şeyler yapan binlerce vatandaşımızın imdadına yetişecek böyle çalışmalarla sosyal bilincin oluşması çalışmalarına katılmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki sosyal bilinç tabandan tavana yayılan bir kavramdır. Bu bilinci toplumun her katmanına ulaştırmak ve elimizden gelenin fazlasını vermek için çalışmayı sürdüreceğiz.

Kan bağışı, kimsesiz çocuklarla buluşma, huzur evi ziyaretleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma, engelliler için yapılan çalışmalar gibi çeşitli programlar gerçekleştirdik. Bu çalışmalara Karadağ ailesi olarak devam edeceğiz. Eğitim alanındaki başarıların yanında asıl görevimiz olan “insanlık” ve “toplum bilinci” kavramlarını da unutmadan çalışacağız.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber