Karaman AK Parti İl Başkanlarından Kutlu Doğum Haftası Mesajları

Karaman AK Parti İl Başkanlarından Kutlu Doğum Haftası Mesajları

Karaman AK Parti İl Başkanları Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladılar.

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü:

Doğumunun 1446. yılını kutladığımız, Kâinatın Efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav), âlemlere rahmet olarak gönderildi. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) doğru ve ahlaklı bir yaşam sürmek isteyenler için en güzel rehberdir.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav), insanları daima kardeşliğe, hoşgörüye, doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiş ve yol gösterici olmuştur. İnsanların en hayırlısı olan Hz. Peygamber efendimizin buyurduğu ‘İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de gerçek manada iman etmiş olamazsınız’ hadis-i şerifinin bütün İslam âlemine ilham kaynağı olmasını temenni ederim.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mübarek doğumunu en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Kutlu Doğum Haftası’nın, İlimizin ve Ülkemizin huzur ve mutluluğuna, milletimizin birlik, beraberlik ve dostluğuna, kardeşliğine, vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum"dedi.

AK Parti Karaman İl Kadın Başkanı Ümit Gülin Göksoy:

Âlemlerin Sultanı, iki cihan güneşi, âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) dünyaya teşriflerinin kutlanıldığı Kutlu Doğum Haftası’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), Yüce Allah’ın varlığını ve birliğini gönülden tasdik etmeyi insanoğluna tebliğ etmiş, karanlıklardan aydınlığa; zulümden adalete; kin ve nefretten; şefkat ve merhamete ulaşacak yolun rehberliğini yaparak tüm hayatını bu kutlu yola adamıştır.

Sevgili Peygamberimizin yeryüzüne getirdiği rahmet mesajlarını anlamak, idrak etmek, onun güzel ahlakıyla ahlaklanmak iki cihan saadetinin vesilesidir. Onun yolunda yürümek, onun gibi güzel görmek, güzel düşünmek, hayatın hakiki manada lezzetine varmak demektir.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in doğum günü dolayısıyla idrak edilen Kutlu Doğum Haftası’nın, şehrimizden ve ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını dilerken, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ediyorum"dedi.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca:

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır. Kutlu Doğum haftasında; özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam’ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğumunu idrak ediyoruz.

Peygamber Efendimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya insanları için de örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’i daha iyi tanıyıp anladıkça, mesajının mahiyeti de daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin tüm insanlığa ulaştırdığı mesajların samimi ve doğru biçimde anlaşılmasını, yaşanmasını, yaşatılması ve ülkemiz adına birlik, beraberlik ve bütünlüğün daim kılınmasını temenni ediyor, tüm halkımızın “Kutlu Doğum Haftasını” en içten dileklerimle kutluyorum"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber