Karaman Amatör U-16 Liginde Şampiyon Bifa Başakspor 

Karaman Amatör U-16 Liginde Şampiyon Bifa Başakspor 

Karaman Amatör Lig U-16 kategorisinde 2018-2019 Şampiyonu kupasını Vali Fahri Meral'den aldı.

Karaman Amatör U-16 Ligi geçtiğimiz haftalarda Başak Sporun Şampiyonluğu ile sona ermişti. Şampiyon Başak Spor İkinci Karaman Belediyespor Üçüncü ise Karaman İdman Yurdu oldu. U-16 Liginin kupa töreni bugün Yunuskent Futbol Sahasında yapıldı.

Kupa törenine Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Cavit Bardak, TFF Karaman Temsilcisi Ferhat Koç, Karaman ASKF Başkanı Celalettin Özcan ve dereceye giren sporcu ve takım yöneticileri katıldı. 

Karaman Amatör Liglerin tüm yaş gruplarına katılan futbolculara ve takımlara teşekkür eden TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç; "U-16 ligimizi tamamladık. Kupa merasimini bayramdan önce yapmak istedik. Sayın Valimiz ve Selman Vekilimiz bizleri kırmayarak kupa merasimine katıldılar. Sporcularımız ve Kulüp yöneticilerimiz Karaman'ı yöneten isimleri yanında görünce daha çok motive oluyor. İnşallah bundan sonra maçlarımızı izlemeye de gelecekler. Alt yaş kategorilerinde takım saylarımızı arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek sezon daha uzun soluklu ve fazla maç oynanan ligler oluşturmayı hedefliyoruz. Bu yıl Şampiyon olan Başak Sporu tebrik ediyorum. Diğer takımlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Alt yaş kategorilerinde takım çıkartmak Karamanlı gençlere çocuklara hizmet etmektir." dedi. 

Karaman AK Parti Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser'de; "Karamanlı gençlerimizi spora, futbola teşvik etmemiz gerekiyor. Çocuklarımız gençlerimiz enerjilerini sahaya yansıtırlarsa hem spor yapmış olur hem de kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. Bu liglerin kurulmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum." dedi. 

Kupa merasiminin ardından Vali Fahri Meral ve Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Şampiyon olan takımın kalecisine penaltı atışı yaptılar. Fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi. 

whatsapp-image-2019-06-01-at-15.44.35.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber