Karaman Anadolu Lisesi Eskişehir’de

Karaman Anadolu Lisesi Eskişehir’de

Karaman Anadolu Lisesi sınav döneminin yaklaştığı şu dönemde öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak ve sınav kaygılarını azaltmak amacıyla bir gezi düzenledi.

Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesine yapılan gezide üniversitenin çeşitli fakülteleri tanıtıldı. Eczacılık Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Uzay Bilimleri ve Havacılık Fakültesi, Eğitim Fakültesi gibi birimler gezdirilerek dekanlık yetkililerinden üniversite hakkında bilgi alındı.

Geziye 1 idareci, 4 öğretmen ve 75 öğrenci katıldı. Üniversite tanıtımından sonra Eskişehir'in tarihi ve turistik mekanlarından olan Sazova Parkı, Su Altı Dünyası, Odunpazarı Evleri, Lületaşı Müzesi v.b. yerler gezdirildi. Geziye katılan öğrenciler , geziden büyük keyif aldıklarını, düzenleyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiklerini söylediler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber