Karaman Analig Takımları Yarı Finalde!

Karaman Analig Takımları Yarı Finalde!

Karaman Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) tekvando ve judo takımları katıldıkları grup müsabakalarında dereceye girerek bir üst tura yükseldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın önemli projelerinden biri olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) ülke genelinde tüm heyecanı ile devam ediyor. Karaman takımlarının da farklı spor branşlarında yer aldığı projede başarılar ise üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak Isparta ve Antalya’da düzenlenen grup müsabakalarına judo ve tekvando branşlarında katılan Karaman ekibi, kızlarda ve erkeklerde elde ettikleri derecelerle yarı finale yükseldi.

Isparta’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi tekvando grup müsabakalarında 3 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan Karaman ekibi kızlar ve erkekler kategorilerinde bir üst tura yükselirken, Antalya’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi judo grup müsabakalarında da 2 altın ve 3 gümüş madalya ile kızlarda bir üst tura çıkma başarısı gösterdi.

Yarı Finale yükselme başarısı gösteren judo ve tekvando takımlarını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, ”Antalya ve Isparta’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında yarı finale yükselerek bizlere büyük bir gurur yaşatan ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Son dönemde Anadolu Yıldızlar Liginde elde ettikleri önemli başarılara yenilerini ekleyen takımlarımıza, gelecek organizasyonlarda başarılar diliyorum. Bu değerli derecenin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

tekvando-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber