Karaman, Atletizm Antrenörlerinin Yeni Görevi

Karaman, Atletizm Antrenörlerinin Yeni Görevi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Atletizm Teknik Kuruluna Karaman’dan üç atletizm antrenörü getirildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörlerinden Murat Yurdadön, Cihan Güç ve Ümmühan Karaçadır Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Atletizm Teknik Kuruluna getirildi. Atletizm Teknik Kurul Başkanlığına Murat Yurdadön seçilirken, Orta Mesafeler Teknik Kurul Üyeliğine Ümmühan Karaçadır, Atmalar Teknik Kurul Üyeliğine ise Cihan Güç getirildi.

Genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarını belirten Yurdadön,” Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Başkanımız Birol Aydın’ın dediği gibi 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda Türk bayrağını dalgalandırmak istiyoruz. Atletizm kategorisinde genç ve dinamik bir ekip kurduk. Bu ekiple 2017-2018 IPS Dünya, 2018 INAS Avrupa, 2019 IPS Dünya şampiyonlarına ve en büyük hedefimiz olan 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına hazırlanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber