Karaman Badminton Takımı Finalde

Karaman Badminton Takımı Finalde

Eskişehir’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton yarı final müsabakalarında mücadele eden Karaman badminton takımı, Amasya’da yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Kız-Erkek yarı final müsabakaları 14 ilden 140 sporcunun katılımıyla Eskişehir’de gerçekleştirildi.

24-26 Mart tarihleri arasında Gökmeydan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton yarı final müsabakalarında badminton antrenörleri Vural Kamiloğlu ve Elif Özaracı eşliğinde 10 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi kızlar kategorisinde bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Erkekler ve kızlar kategorisinde bir üst tur mücadelesi veren Karaman ekibi kızlar kategorisinde Manisa'yı 4-1, Mersin ve Eskişehir takımlarını 3-2 yenerek 14-16 Nisan tarihleri arasında Amasya ilinde yapılacak finallere katılmaya hak kazandı. Erkekler kategorisinde ise grubunda İzmir’i 4-1, Nevşehir'i 3-2 yenen Karaman ekibi Ankara takımına 5-0 yenilerek ikinci olarak finallere çıkma maçı yapmaya hak kazandı.  İkincilik maçında İstanbul takımına 3-2 yenilen Karaman ekibi şanssız bir şekilde turnuvaya veda etti.

Karaman’ın badminton branşında daha iyi yerlere geleceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Eskişehir’de düzenlenen yarı final müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın başarıları hepimizi gururlandırdı. Müsabakalar boyunca ter döken tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Sporcularımızın aynı azim ve istekle çalışarak final müsabakalarında önemli başarılara imza atacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber