Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesinin demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından olduğunu belirten Başkan Çalışkan mesajında; İletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmenin, yazılı ve görsel basının yanı sıra yeni medyanın da faaliyet ve etki alanını genişlettiğini, kamuoyunun bilgilenme imkânlarının artmasını beraberinde getirdiğini ifade etti.
     
Medya çalışanlarının, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabaların takdire şayan olduğunu vurgulayan Başkan Çalışkan, mesajında şunları kaydetti: “Son yıllarda gazetecilerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde atılan adımlar ulusal ve yerel medyamızın gelişimi açısından da önemli bir rol oynamıştır. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan medyamızın halkımızı doğru bilgilendirmenin yanı sıra birlik ve beraberliğimizin korunması, meselelerimizin hızlı ve sağlıklı bir biçimde çözülmesine katkı sağlaması noktasında yapıcı bir rol üstlenmesi elbette mümkündür. Bu açıdan basın çalışanlarımızın, mesleklerini icra ederken toplumumuzun hassasiyetlerini milli ve manevi değerlerimizi göz önünde bulundurmaya özen göstermeleri,  art niyetli kirli odakların algı operasyonlarına alet olmamaları da büyük önem arz etmektedir. Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber