Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’dan Taziye Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’dan Taziye Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, dün akşam saatlerinde Adana’nın Aladağ İlçesi’nde bulunan kız öğrenci yurdunda çıkan yangın sonucu 12 kişinin vefat etmesi dolayısı ile bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Çalışkan mesajında: “Dün akşam Adana’nın Aladağ İlçesi’nde bulunan bir kız öğrenci yurdunda meydana gelen yangın sonucunda 11’i ortaöğretim öğrencisi, 1’i yurt çalışanı olan 12 kişi vefat etmiştir. Vuku bulan bu elim hadiseden dolayı millet olarak ciğerimiz yandı. Bu elim hadise nedeni ile vefat eden yavrularımıza kardeşlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber