Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı Öğrencilere Başarı Diledi

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı Öğrencilere Başarı Diledi

Karaman'da Belediye Otobüsleri Sınav Günü Öğrencileri Ücretsiz Taşıyacak

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

27-28 Haziran tarihinde yapılacak olan YKS'nin öğrencilerin lisans eğitimine geçişte önemli bir basamak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Gençlerimiz bütün bir yıl emek ve çaba göstererek önemli bir maratonun finaline geldiler. İnanıyorum ki çalışarak bu sınava hazırlanan tüm öğrenciler emeklerinin karşılığını alacaklar. Sonuç ne olursa olsun, kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız hiçbir engel yoktur. Bu vesileyle hafta sonu sınava girecek tüm öğrencilerimiz için belediye otobüslerimiz ücretsiz hizmet verecek. Sınava hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, hedefledikleri bölümlere yerleşmeleri temennisiyle Allah yardımcıları olsun diyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber