Karaman Belediyesi BESKO Deposunda Yangın

Karaman Belediyesi BESKO Deposunda Yangın

Plastik atıkların bulunduğu bölümde maddi hasar meydana geldi

Bugün öğle saatlerinde Karaman’ın üstünü kapkara dumanlar sardı. Şehrin her yerinden görüntülenen dumanlar itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.

Karaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne ait Dereköy yolu kenarında bulunan depoda bulunan boru atıklarında çıkan yangın kapkara dumanları meydana getirdi.

Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekiplerine deponun hemen yanında bulunan hazır beton tesisinden de yardım geldi. İtfaiye söndürme çalışmasına devam ederken diğer taraftan iş makinası operatörü de kum dökerek yangının diğer tarafta bulunan malzemelere sıçramasını engellemiş oldu.

Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapılırken, olay sonrası yangının çıkış sebebi ve oluşan maddi hasarın tespiti için çalışma başlatıldı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber