Karaman Belediyesi Çalışmaları Alişahane Mahallesinde

Karaman Belediyesi Çalışmaları Alişahane Mahallesinde

Karaman Belediyesi Yol Bakım Onarım Çalışmaları Alişahane Mahallesinde Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Başkan Savaş Kalaycı ve ekibinin çalışmaları ile özellikle kış yağışları başlamadan yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamlamak istiyor.

Belediye ekiplerinin hummalı çalışmaları şehrin farklı noktalarında geceli gündüzlü sürüyor. Ekipler Alişahane Mahallesi’ni baştan sona ele alarak daha önce yapımı eksik kalmış; yağmursuyu drenaj hattı, kanalizasyonların temizlenmesi, atıl evlerin yıkılıp otopark olarak düzenlenmesi, kaldırım ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaların şehrin her noktasında devam edeceğini ifade eden Başkan Kalaycı;
“Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hiç durmadan, gece – gündüz demeden ekip arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Bütçemizin kısıtlı olmasına rağmen tüm imkanlarımızı seferber edip belirli bir plan çerçevesinde saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alişahane Mahallemizde eksik kalmış ve unutulmuş sokakları baştan sona ele aldık. Altyapısından üstyapısına kadar tüm eksikliklerini gideriyoruz. Biz yola çıkarken bu kadim şehri hak ettiği yere getireceğimizin sözünü verdik. Sizlerin duası ve Yüce Rabbimin yardımıyla inşallah bu şehir örnek şehirlerden birisi olacak. Biz buna inanıyoruz ve sizlerin de duası ile gerçekleştireceğiz.” dedi.
 

Alişahane Mahallesinde Yol Bakım Onarım Çalışmaları

Alişahane Mahallesinde Yol Bakım Onarım Çalışmaları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber