Karaman Belediyesi Ekipleri Zembilli Mahallesinde

Karaman Belediyesi Ekipleri Zembilli Mahallesinde

Karaman Belediyesi tarafından Karaman'ın Zembilli mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi

Karaman Belediyesi saha çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdürüyor. Zembilli Mahallesindeki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Belediye ekipleri tüm ülkeyi ve ilimizi etkisi altına alan covid-19 salgını ile mücadele ederken diğer yandan da saha çalışmalarına kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Ekipler daha önce unutulmuş ve hizmet almamış mahalleleri tek tek tespit ediyor ve baştan sona yeniliyor. Zembilli Mahallesinde devam eden çalışmalarda; tüm mahalledeki kaldırımlar yenileniyor, sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Yine mahalle içerisindeki metruk binalar ve boş arsalar tespit ediliyor ve yıkılıyor. Yıkılıp temizlenen ve yeniden düzenlenen arsalar vatandaşlarımızın kullanımına sunuluyor. 

Yetkililer Karaman'ın en büyük mahallelerinden olan Zembilli Mahallesindeki tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi. 

16062020171148[1].jpg16062020171139[1].jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber