Karaman Belediyesi Koronavirüs İle Mücadeleye Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Koronavirüs İle Mücadeleye Devam Ediyor

Karaman Belediyesi koronavirüs tedbirlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Karaman Belediyesi koronavirüs tedbirlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye bünyesinde kurulan ekip vatandaşların ortak kullanım alanları başta olmak üzere birçok noktada dezenfektan çalışmalarına devam ediyor.

Karaman Belediyesi, koronavirüsün ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren başta dezenfektan olmak üzere tedbir ve önlem çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Vatandaşların ortak kullanım alanları ve yoğun olarak kullanılan bölgelerde, cadde ve sokaklarda kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler, dezenfektan çalışmalarının yanı sıra esnaf ve vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştiriyor.  Yine, gece - gündüz 7/24 itfaiye ve dezenfektan araçları ile Karaman’daki tüm mahallerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.
04112020155113.jpg04112020155118.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber