Karaman Belediyesi Tarafından Çalışmalar Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Tarafından Çalışmalar Devam Ediyor

Karaman’da yol bakım, onarım çalışmaları ve işaretlendirme çalışmaları devam ediyor

Karaman’da Karaman Belediyesi ekipleri tarafından devam eden çalışmalarda kış öncesi yol bakım onarım ve işaretlendirme çalışmaları devam ediyor.

Karaman Belediyesi’nin trafik ve yaya güvenliğine yönelik çalışmalar kapsamında; yeni yapılan ve mevcut olan yollarda yaya geçidi, yol çizgisi ve trafik uyarı levhası çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Trafiği aksatmamak adına gece çalışan ekipler; Atatürk Bulvarı, Zeytin Dalı Bulvarı, Kenzi Caddesi, Ahmet Yesevi Caddesi, Ömer Halis Demir Caddesi, Ahi Evran Caddesi, İbrahim Öktem Caddesi, Halil Cin Caddesi ve Şehit Hamza Çetin Caddesi’nde fark edilirliği yüksek ve aşınmaya dayanıklı termo plastik boya ile yol çizgisi çalışması devam ediyor.

Silinmiş ve görünürlüğünü kaybetmiş mevcut yol çizgileri yeniden çizilirken, yaya geçitleri ve hız kesici kasisler planlama doğrultusunda yeniden boyanıyor. Ayrıca birçok noktaya da trafik uyarı levhaları yerleştiriliyor. Bu çalışmayla birlikte, trafikte yayalar ve sürücüler açısından büyük önem taşıyan yol çizgisi ve yaya geçitleri daha görünür hale getirilmiş oluyor. Çalışmalar ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edeceği ifade edildi.

screenshot-1-001.jpg

screenshot-3-001.jpg

screenshot-4.jpg

Kaldırım çalışmaları Beyazkent Mahallesi’nde devam ediyor

Karaman Belediyesi, Beyazkent Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehit Hamza Çetin Caddesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında; İmamı Rabban Cami hizasından Çarşamba pazarına kadar uzanan kısımdaki kaldırımların yapımına başlandı. Belediye ekipleri, Şehit Hamza Çetin Caddesi üzerindeki kaldırımları çok daha kullanışlı ve dekoratif olan kumlamalı begonit taşla kaplanıyor.

Kavşaklar standartlara daha uygun hale getirilecek

Urgan Mahallesi ve Kazım Karabekir Kavşağı ile Molla Fenari Caddesi’nde kavşak çalışması yapıldı. Bu çalışmalarla birlikte Urgan Mahallesi girişinde sebze hali ve Kırobası yolundaki trafik akışı rahatlayacak, Kemal Kaynaş Stadyumu önünden Larende altgeçidine giden Molla Fenari, Dr. Sadık Ahmet ve Şehit İsa Kahraman caddelerinin kesiştiği nokta da daha güvenli hale gelecek.

screenshot-5.jpg

screenshot-7.jpg

screenshot-8.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber