Karaman Belediyesi'nde Bayram Hazırlıkları

Karaman Belediyesi'nde Bayram Hazırlıkları

Karaman Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli önlemleri alarak hazırlıklarını tamamladı.

Karaman Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle hizmetlerinin aksamaması için tüm birimleriyle bayram süresi boyunca hizmet verecek. Ramazan ayında fırın ve gıda satışı yapılan işyerlerini sürekli denetleyen Zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşması için gerçekleştirdiği denetimleri bayram öncesi en üst seviyeye çıkardı. Mezarlıklar Müdürlüğü, şehir mezarlıklarında bakım ve onarım çalışmalarını tamamlarken, Temizlik ekipleri de rutin hizmetlerine bayram boyunca devam edecek.

Bayramlaşma Programı Bayramın İkinci Günü

Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma, bayramın ikinci günü olan 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek. Belediye binasında yapılacak olan bayramlaşma programına tüm halkımız davet edildi. 

Ekipler Sahada Olacak

Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, şehir mezarlığı ile Kazalpa mezarlığında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak mezar aralarındaki yabancı otları temizledi. Arife günü hoparlör sistemi ile mezarlık içerisinde Kur’an-ı Kerim okutuluyor ve ayrıca şehir mezarlığını ziyarete gelen yaşlı, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşlarımız mezarlık içerisinde araçla taşınıyor.

Karaman Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayramda 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlarımız, 153 Alo Zabıta ve 444 25 70 nolu Çağrı Merkezi’ni herhangi bir ihtiyaç durumunda arayabilecekler.

Ramazan Bayramı’nda Açık Olan Nöbetçi Fırınlar:

Bayramın 1. Günü; Aykan Ekmek, Lezzet Ekmek, Şafak Ekmek, Tekin Ekmek, Hayrican Ekmek ve Taş Değirmen fırını.

Bayramın 2. Günü; Aykan Ekmek, Lezzet Ekmek, Şafak Ekmek, Birlik Ekmek, Özergin Ekmek, Has Ekmek, Altın Ekmek, Tekin Ekmek, Hayrican Ekmek ve Taş Değirmen fırını.

Bayramın 3. Günü de; Aykan Ekmek, Lezzet Ekmek, Şafak Ekmek, Birlik Ekmek, Özergin Ekmek, Has Ekmek, Altın Ekmek, Hünkar Ekmek, Özen Ekmek, Halkım Ekmek, Dumlu Ekmek, Hayri Can Ekmek, Taş Değirmen, Eyvaz Tekin Ekmek ve Somuncu Baba fırını olarak belirlendi.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber