Karaman Belediyesinden Esnafa Pandemi Desteği

Karaman Belediyesinden Esnafa Pandemi Desteği

Karaman Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmet vermeye başlayan dolmuş ve taksi esnafı ile lokanta ve restoranlara, virüsle mücadelede kullanılan koruyucu malzeme desteği verdi.

Koronavirüs salgını başladığı andan itibaren gerek sosyal sorumluluk projeleriyle gerekse de halk sağlığı adına salgın tedbirlerini eksiksiz uygulayarak örnek çalışmalara imza atan Karaman Belediyesi, normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmıyor. Kent genelinde koronavirüs salgını ile mücadeleye 7/24 devam edilirken, bir süredir sefere çıkamayan dolmuş esnafı ile işletmeleri kapalı olan lokanta esnafına, faaliyetlerine tekrar başlamalarıyla birlikte destek vermeyi yine ihmal etmedi. 

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın talimatıyla dolmuş ve taksici esnafı ile lokanta ve restoran işletmelerine içerisinde; çeşitli hediyeler ve dezenfektandan oluşan hijyen desteği sağlandı. 

10062020115240[1].jpg10062020115318[1].jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber