Karaman Belediyesi'nden Hanımlara Cenaze Yıkama Kursu

Karaman Belediyesi'nden Hanımlara Cenaze Yıkama Kursu

Karaman Belediyesi, Karaman'da önemli bir eksiklik olan bayan gassal sorununa çözüm getirmek için kurs açıyor.

Cenaze Yıkama Kursu; Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde başlıyor.

Karaman Belediyesi, İl Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde bayanlar için “Bayan Gassal Kursu” açıyor. Kurs İl müftülüğünde görevlendirilen konusunda uzman hocalar tarafından verilecek. Kurs sonunda katılımcılara bayan gassal sertifikası verilecek. Sertifikayı alan kursiyerler, ihtiyaç duyulan kurum ve kuruluşlarda gassal olarak görev alabilecekler.

Açılacak olan kurs, hafta içi çalışan bayanların faydalanabilmesi için Cumartesi ve Pazar günleri de verilecek.

Kursa katılmak isteyen bayanlar, 16 Aralık 2016 tarihine kadar Mümine Hatun Hanımlar Lokali'ne şahsen veya 0338 212 22 10 nolu telefonu arayarak başvurularını yapabilecekler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber