Karaman Belediyespor Averaj Takımıyla Moral Buldu

Karaman Belediyespor Averaj Takımıyla Moral Buldu

Kilis'den 9 Ceyhanspor'dan 4 gol yiyen İskenderun Karaman'dan 6 yedi

Bölgesel Amöter Lig 5. Grupta mücadele eden Karaman Belediyespor, dördüncü hafta mücadelesinde rakibi Körfez İskenderunspor’u farklı yenerek puanını 4’e yükseltti.

Karaman Belediyespor kendi sahasında oynadığı Körfez İskenderunspor mücadelesinden 6-0 galibiyetle ayrıldı. Maça çok hızlı başlayan Karaman ekibi, geliştirdiği ataklarla sayısız gol fırsatı buldu. 34. dakikada Fatih Akmaz, 38. dakikada Sinan Yitmez’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Karaman Belediyespor, ikinci yarıda çok etkili bir futbol sergiledi. Rakip takım pozisyona dahi giremezken, Karaman Belediyespor gol olup yağdı. Maçın diğer gollerini; 57. dakikada Sinan Yitmez, 62. dakikada Fatih Akmaz, 77. dakikada Ramazan Durdu ve 79. dakikada verilen penaltıdan Abdullah Özpınar attı.

Taraftarlar 6-0 sona eren mücadelenin ardından bol gol izlerken futbolcuları ve teknik heyeti de tezahürat eşliğinde alkışladılar. 

Bu galibiyetle puanını 4’e yükselten Karaman Belediyespor, 23 Ekim Pazar günü Kilis deplasmanına gidecek.   

Körfez İskenderunspor aldığı bu yenilgi ile grupta sonunculuğa devam ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber