Karaman Belediyespor Farklı Kazandı

Karaman Belediyespor Farklı Kazandı

Karaman Belediyespor üstün oynadığı rakibi karşısında daha farklı bir skoru kaçırdı

Bölgesel Amatör Lig’in 6. haftasında temsilcimiz Karaman Belediyespor, deplasmanda Konya Ereğli Spor’a konuk oldu. Mücadeleyi Karaman Belediyespor; 27. Dakikada Abdullah Özpınar, 41 ve 47. dakikalarda Selahattin Enes Kılıç’ın attığı gollerle 3-0 kazandı.

Karaman Belediyespor, yükselen grafiği ile zirveye tırmanmaya devam ediyor. Geçen hafta kendi evinde Silifke Belediyespor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçen temsilcimiz, bu hafta da deplasmanda karşılaştığı Konya Ereğli Spor’u yine farklı yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Konya Ereğli Spor deplasmanında oynanan karşılaşmaya Karaman Belediyesporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Ereğli Atatürk Stadyumu’nda tribünlerin büyük bir bölümünü dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı.

Bu sonuçla puanını 13’e yükselten Karaman Belediye Spor, 7. hafta mücadelesinde 5 Kasım Pazar günü kendi saat 14.00’de kendi sahasında Gölhisar Spor ile karşılaşacak.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber