Karaman Belediyespor ile Medcem Silifke Belediye Spor Zirve İçin Yarıştı

Karaman Belediyespor ile Medcem Silifke Belediye Spor Zirve İçin Yarıştı

Karaman Belediyespor: 1 – Medcem Silifke Belediye Spor: 0

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de Karaman temsilcisi Karaman Belediyespor, güçlü rakibi Medcem Silifke Belediye Spor’u 1-0’lık skorla yenerek yeniden şampiyonluk potasına girdi.
    
BAL ligi 12. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Medcem Silifke Belediye Spor ile karşılaşan Karaman Belediyespor, mücadeleden 1-0 galibiyetle ayrılarak puanını 22’ye yükseltti. 18 Aralık 2016 Pazar günü saat 14.00’de başlayan müsabaka kar nedeniyle çok zor şartlar altında oynandı.

Gol pozisyonu üretmekte zorlanan takımlar, ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamlandı. Her iki takımın da istekli başladığı ikinci yarıda Medcem Silifke Belediye Spor’lu futbolcu Bünyamin Kılınç, 65. Dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra ataklarını iyice sıklaştıran Karaman Belediye Spor, aradığı golü 75. Dakikada Vildan Kerim’in ayağından bularak takımına 3 puanı getirdi. Maçtan önce Karaman Belediyespor’lu futbolcu ve taraftarlar, polisler lehine tezahüratta bulunarak çiçek ve takım atkısı verdiler.
    
Bu sonuçla puanını 22’ye yükselterek 3. Sıraya yerleşen Karaman Belediyespor, liderle arasındaki puan farkını da 5’e indirmiş oldu. İlk yarısı sona eren sezonun ikinci yarısı 15 Ocak 2017 Pazar günü saat 14.00’de oynanacak maçlarla başlayacak. Temsilcimiz Karaman Belediyespor ise kendi sahasında grup lideri Osmaniye ile karşılaşacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber