Karaman Belediyespor Kendine Geldi

Karaman Belediyespor Kendine Geldi

Karaman Belediyespor'de moraller yerinde

Bölgesel Amatör Lig 7. Hafta karşılaşmasında Karaman Belediye Spor, kendi evinde Denizli Sarayköy Spor’u 2-1 mağlup ederek puanını 13’e yükseltti.

BAL liği 7. Grupta mücadele eden Karaman Belediye Spor, bu hafta kendi sahasında Denizli Sarayköy Spor’u konuk etti. Temsilcimizin 2-1 galibiyetle ayrıldığı maç, 3 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmayı Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile birlikte büyük bir taraftar topluluğu izledi.

Maçın ilk dakikalarından itibaren etkili bir futbol sergileyen Karaman Belediye Spor,  21. dakikada Barış Civelek ve 26. dakikada Uğur Can’ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısına tartışmalı hakem hataları damga vurdu. Sivas bölgesinden Cantürk Kılıç’ın yönettiği karşılaşmada oyuncumuz Furkan Aydın, girdiği ikili mücadelede kırmızı kart ile cezalandırılırken karara itiraz eden Karaman Belediye Spor Teknik Direktörü Ercan Kul da kırmızı kartla tribüne gönderildi. 65. dakikadan itibaren 10 kişi kalan takımımız rakip takımın karambolden bulduğu gole engel olamadı ve mücadele 2-1’lik Karaman Belediye Spor galibiyetiyle tamamlandı. Karaman Belediye Spor aldığı galibiyetle puanını 13’e çıkararak ligde de 3. Sıraya yerleşti.

Karaman Belediye Spor, 8. Hafta mücadelesinde 10 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00’de Çal Belediye Spor’a konuk olacak.

 

screenshot_1.jpg

Karaman Belediyespor Kendine Geldi

Karaman Belediyespor Kendine Geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber