Karaman Belediyespor Ligde Kalmayı Başardı!

Karaman Belediyespor Ligde Kalmayı Başardı!

Karaman Belediyespor Yönetimi Okan Kopan İle Sözleşme Yeniledi

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın seçim vaatleri arasında olan Karaman Belediyespor’u 3.lige çıkaracağız sözü zorlu bir sezon sonunda gerçek olmuş artık gözler lig maçlarına çevrilmişti.

Ancak Karaman Belediyespor şehirden ekonomik anlamda istediğini bulamadı. Bulunanında akıbeti zaman zaman soru işaretleri arasında kaldı. Zorlu geçen sezonda 3 başkanın kalbi bu ritme dayanmakta zorlandı. Karamanlı sanayici ve iş adamlarının da yıllar öncesinden sütten ağzı yanınca bu sefer yoğurdu baya bir üflediler.

Velhasılı kelam zor geçen dönemde futbolcular Karaman için verdikleri onur mücadelesini kazandılar ve ligde kalmayı başardılar.

Karaman Belediyespor Yozgat ekibini kendi evinde beş golle geçerken 3.lig heyecanını devam ettirdiler.

Yeni sezonda maçların Karaman Yunus Emre Stadyumu'nda oynanıp oynanmayacağı henüz bilinmiyor.
( yeni stadyuma yakışır ama bu isim :) )

Maç Sonrası Teknik Direktör Okan Kopan şu açıklamalarda bulundu;

“Evet zorlu bir sezonu geride bıraktık. Herkes sezon boyunca yazdı çizdi şimdi bir iki kelam etme sırası bizde. Sezon boyunca istenmeyen algı oyunları ile kötü sonuçlar almamız için Karamanlı arkadaşlara tanık olduk. Tek destekçimiz olan sayın Savaş Kalaycı başkanımıza dahi muhalefet yapıldığına tanık olduk. Gerçekleri açıklamak için bazen susup doğru zamanı beklemek gerekir, şu anda en doğru zaman olduğunu kabul edersek, koca bir sezonda bize maddi olarak destek veren oyuncularımın hakkedişlerini garanti altına alan çok sevgili Savaş Kalaycı Başkanıma oyuncularım adına canı gönülden teşekkür ederim. Bir teşekkürü de sevgili kulüp başkanım Bayram Uysal ve yönetim kuruluna, bize inanıp ellerinden gelen desteği verdikleri için teşekkürler. Taraftarlarımıza ve bizi sevenlere verdiğimiz sözü tutmanın rahatlığıyla artık evlerimize gidebiliriz. Her şey Karaman için.”

Okan Kopanla Sözleşme Yenilendi

Karaman Belediyespor’un 3. Ligde kalmasının önemli mimarlarından olan Okan Kopan ile yeni sezon için anlaşma yapan Karaman Belediyespor Yönetim Kurulu’ndan yapılan yazılı basın açıklamasında, “Okan Kopan Hocamız ile yeni sezon hedeflerimizin uyuşmasından dolayı beraberliğimizi yeni sezonda devam ettirme kararı almış bulunmaktayız. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Sağlam, planlı ve aklı başında hareket ederek önümüzdeki sezonda çok güzel günleri hep birlikte yaşayacağımızdan kuşkumuz yoktur.” İfadesine yer verildi.

Karaman Habercisi olarak başarının gizli mimarlarına teşekkür eder bu şehir için daha güzel işler yapmaları konusunda kolaylıklar dileriz.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber